Burası sayfanın başıdır. Örnek HTML sayfası Burası sayfanın gövdesidir.

HABER DETAYI

23 Eylül 2017 08:00

Fethiye Alabalığı Tanıtımı Başladı

Fethiye Alabalığı Tanıtımı Başladı

 

Türkiye’nin en büyük alabalık üretici Seydikemer ve Fethiye’de üretilen alabalığın iç piyasada da tanınmasını ve tüketilmesini için Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tanıtım çalışmalarına başladı. Fethiye’de sektörlere yönelik yapılacak tanıtım çalışmalarının yanı sıra ulusal çaplı organizasyonlar da bu süreçte yer alacak.

Bölgesel toplantılar düzenleyerek üyelerinin sorunlarını ve taleplerini alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Seydikemer Bölgesel Toplantısında alabalık üreticilerin talepleri üzerine, alabalığın Fethiye ve Seydikemer başta olmak üzere yurt içinde de tüketimini artırmak amacıyla tanıtım çalışmalarına başladı. Alabalığın bölgesel tüketimini arttırmak amacıyla ilk olarak konaklama sektörü temsilcileri ile görüşme yapılarak bu sektörde görev yapan yöneticilere yönelik tanıtım yapılmasına karar verildi.

Fethiye ve Seydikemer alabalığının ulusal çapta da tanıtılması için de girişimlerde bulunan FTSO, ulusal yayın kanallarda yayımlanması amacıyla program çekimleri organize etti. Önder Alabalık Tesislerinde yapılan çekimlere FTSO Başkanı Akif Arıcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir, FTSO 2 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Atabey Şahin, Muğla Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Yıldırım, Önder Alabalık Tesisi sahibi Abdurrahman Özdemir, Alabalık üreticisi Taner Demirkan katılarak bölgede üretilen alabalığın özellikleri hakkında bilgi verdi.

KAYNAK: Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.