Burası sayfanın başıdır. Örnek HTML sayfası Burası sayfanın gövdesidir.

HABER DETAYI

14 Eylül 2015 20:41

Suforumu.com

suforumu

Suforumu.com hakkında…

www.suforumu.com  Su Ürünleri Rehberi…

Suforumu.com internet üzerinden Su Ürünleri Sektörünü ilgilendiren bütün firma, kurum ve kuruluşlar ile bu bağlamda tüm su ürünleri mühendisleri ve su ürünleri teknikerleri ile sektör ile bağlantısı olan  tüm kişi ve kurumların birbirleriyle bağlantı kurmalarını ve firma ve ürünlerinin tanıtımlarını yapma imkanı olan bir rehber sitedir.  Ayrıca Su Ürünleri Sektörü haberleri de kaynak gösterilerek yayımlanmaktadır.

Sitemiz sayesinde firmanızı tanıtabilir, yeni ürünlerinizin ilanını bırakabilir, eleman ihtiyaçlarınız için duyuru panosunu kullanarak tüm su ürünleri sektörüne sesinizi duyurabilir ve aradığınız kalifiye elemanı kolaylıkla bulabilirsiniz..

Sitemize ÜCRETSİZ kayıt olarak sizde Su Ürünleri sektöründe tanıtımınızı kolayca yapabilirsiniz.

Üyelikten sonra GOLD yada NORMAL üyelik seçeneklerinden birini seçip firma kaydınızı tamamlayabilirsiniz.  Firma bilgileriniz ile resim ve videolarınız sitemizde barındırılacaktır. Onaylanan üyeler ve firma tanıtımları Editör denetiminden sonra yayımlanmaktadır.

İlginiz ve destekleriniz için teşekkür eder bugünün ve yarınların Su Ürünleri sektörü için hayırlı, bereketli ve kazasız belasız geçmesi dileklerimizle…

 

“GOLD ÜYELİK 2020 YILI SONUNA KADAR ÜCRETSİZDİR”

Her  türlü soru, öneri ve talepleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

rehber@suforumu.com

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.